ماگای اسموتی
اسموتی نوشیدنی است که از ترکیب و مخلوط کردن تهیه میشود. این بدین معنی است که اجزای یک میوه شکسته میشود و به حالت یک نوشیدنی در میاید؛ نوشیدنی که بافت دارد و آبکی نیست.
تنوع اسموتی ها بینهایت است زیرا برای تهیه آنها میتوان بدون پیروی از چارچوب خاصی و بر اساس سلیقه شخصی اجزای تشکیل دهنده را تغییر داده و از میوههای مختلف استفاده نمود. از محبوبترین اسموتیها میتوان به اسموتی موز، اسموتی توتفرنگی و اسموتی شکلات اشاره نمود.
- سه چهارم فنجان شیر بادام
- نصف موز
- نصف فنجان آب انار
نصف فنجان گیلاس یخ زدههمه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.
- 1 موز کوچک قطعه قطعه و منجمد شده
- یک چهرم فنجان بادام هندی (یک شب در آب بخیسانید و آب بکشید)
- ۱ فنجان شیر سویای ارگانیک ساده
- یک سوم فنجان توفوی نرم
- یک چهارم فنجان برگ نعناع
- یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
همه مواد تشکیل دهنده را در یک مخلوط کن پر قدرت مخلوط کنید و تا زمانیکه صاف و یکدست شود، آن را بصورت پوره در آورید.